Az egyik kedvencünk a fekete berkenyelé! Számos oka van, hogy miért.

Az egyik legjobb természetes gyulladáscsökkentő és antioxidánsokban is kiemelkedően gazdag. Óriási támogatást jelent a szervezetnek a betegségek megelőzésében, hatékonyan méregtelenít, javítja a keringést, és fokozza a jó közérzetet is!

a-honap-ajanlata-berkenyele.pngCsodabogyó, az egészség bogyója, az egészség őrzője – ilyen és ehhez hasonló jelzőket használnak a fekete berkenyére (más néven aróniára) és nem véletlenül. A kesernyés, savanykás ízű termése folsavat, vasat, jódot, kalciumot, magnéziumot, káliumot, cinket, A-, C-, E- és K-vitamint, a teljes B-vitamin-csoportot tartalmazza és kiemelkedően gazdag flavonoidokban.

A fekete berkenyének rákmegelőző hatást tulajdonítanak: gátolhatja a rákos sejtek növekedését és véd a szabad gyökök ellen. A népi gyógyászatban már évtizedek óta használják magas vérnyomás ellen, gyomorproblémákra, máj- és epebetegségeknél, valamint az immunrendszerre támogatására.

A Dr. Steinberger fekete berkenyeléhez Kelet-Európa legjobb bio termőterületeiről, gondosan válogatott, illatos fekete berkenyét dolgoznak fel. A gyümölcsöket csak egyszer préselik, így valóban tiszta direktlé kerül az üvegekbe, ami megőrzi a fekete berkenye természetes, értékes anyagait.

2021.02.23.