Nem csak a sárgarépa tesz boldoggá!
B-aktívval a nyár utolsó napjain...

A sárgarépa lé mellett, a B-aktív is tökéletes a nyári időszakban. Bár ilyenkor nyáron könnyebb dolgunk van a vitamin és ásványi anyag bevitellel, mert bőséges a zöldség és gyümölcs kínálat.

Azonban a Dr.Steinberger gyümölcs- és zöldséglé valóban vegyszermentes, amit a piacon, vagy élelmiszer láncokban megvásárolható termékekről koránt sem mondhatunk el. Emellett érdemes figyelembe venni, hogy a napi szükséges vitamin, ásványi anyag és kellő mennyiségű rostanyag bevitele koránt sem egyszerű, lévén naponta sokféle, különböző gyümölcs és zöldség fogyasztása ajánlott az egészség megőrzéséhez. Amit valljuk be, nem tud minden család biztosítani és ez koránt sem pénz kérdése. A napi étrendbe beilleszteni a mai életritmusban több kilónyi zöldségfélét és gyümölcsöt igazi kihívás. A gyermekeknél pedig fokozottan nehézkes, hiszen hétköznap a legtöbb családban csak reggel és este étkeznek a gyermekek otthon.

A napközbeni ételfogyasztásba beleavatkozni pedig szinte lehetetlen. A felnőtteknél is komoly tudatosságot kíván, hogy a munkaidő alatt tízóraira, ebédre, uzsonnára nyers zöldséget rágcsáljanak. Ezt a problémát legegyszerűbben a Dr.Steinberger gyümölcs- és zöldséglevekkel oldhatjuk meg kicsiknél és nagyoknál egyaránt. Emellett a napi szükséges folyadék mennyiségének beviteléhez is hozzájárulhatnak ezek az ivólevek, melyeket hígítva is fogyaszthatunk.

 

https://csakanoknekmagazin.hu/magazin/a-napozas-elmeny-legyen-ne-leeges