Vásárlási és szállítási feltételek


A termékek szállítási határideje 3-5 munkanap. Amint rendelését átadjuk a futárszolgálatnak, vagy személyesen átvehetővé válik, e-mailben értesítjük.

Vegye át csomagját a több, mint 400 Pick Pack Ponton!

A Pick Pontok az ország közel 130 városában a Relay Inmedio üzletekben, valamint az OMV és Avanti benzinkutaknál találhatók.

A szállítási költség a termékek súlyától függetlenül Magyarország egész területén:

0-12 000 Ft vásárlásig: 990 Ft

12 000 Ft felett: ingyenes.

Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy munkahely címe is, azt a címet érdemes megjelölni, ahol a nagy valószínűséggel tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot (munkahely, szomszéd).
A kiszállítás hétköznapokon 8-17 óra között történik.
Amennyiben a megadott szállítási napon nem tartózkodik az Ön által kért szállítási címen, a futár telefonon és /vagy üzenet formájában egyeztet Önnel egy második, plusz költség nélküli kiszállítási időpontot.

Szállítási idő:

Jellemzően minden termékből folyamatos raktárkészlet áll rendelkezésre, azonban átmeneti készlethiány előfordulhat.
Amennyiben a megrendelt termékek nincsenek raktárkészleten, azt a megrendelés beérkezését követő munkanapon elektronikusan vagy telefonon visszajelezzük és tájékoztatjuk a várható szállítási időről.
A raktárkészletünkön levő termékek kiszállítási határideje 3 nap.

Kérjük, mindenképp, hogy adatait pontosan (telefonszám, email cím) legyen szíves megadni, mert ezek hiányában a kiszállítás késedelmet szenvedhet.


Az áru átvételi pontra történő megérkezésekor értesítést küldünk. (Az automata visszaigazoló email, csak a megrendelésről tájékoztat, az áruátvételről nem! Arról külön emailt küldünk!)
Személyes átvétel során kizárólag az előzetesen megrendelt árukat van módunkban átadni.

» Pick Pack Pont szállítási mód:

A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen. EZEN SZÁLLÍTÁSI MÓD, KIZÁRÓLAG MAXIMUM 20KG ÖSSZTÖMEGŰ MEGRENDELÉSEKRE VÁLASZTHATÓ!

» Trans-o-flex futárszolgálat:

Ezen szállítási mód választása esetén termékeit futáraink a megrendelést követő maximum 3 munkanapon belül szállítják az Ön által megadott szállítási címre. A futárnak történő csomagátadásról külön értesítést küldünk.

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is.


Fizetési feltételek:

Ha készpénzzel szeretne fizetni, válassza a „Készpénzzel átvételkor” lehetőséget. Amennyiben szeretné azonnal kifizetni a termékeket, válassza a bankkártyás fizetést. Bankkártyás fizetésnél a Budapest Bank biztonságos fizető felületén keresztül fizethet. A bank felé vásárlói adatokat nem továbbítunk, és a banktól sem kapunk banki adatokat, kivéve a tranzakció sikerességéről szóló igazolást. Rendeléséről elektronikus számlát küldünk e-mailben, mely bármikor kinyomtatható. Személyes átvétel esetén az Ön által megadott adatokkal kiállított számlát átvételkor kapja meg.

Bankkártyás fizetésnél a fizetendő összeget számlavezető (kártyakibocsátó) bankja zárolja a kártyáján. Az összeget számlájáról csak elektronikus számlánk kiküldése után vonja le bankja, mindig csak a számlán szereplő összeget.