INTERJÚ A NYERTESSEL

LOVONYÁK ADRIENN, a 20. jubileumi Dr. Steinberger ünnep fődíjának nyertese az Anyacéghez utazott

Hogyan ismerted meg a Dr. Steinberger termékeket?

A Dr. Steinberger leveket 2014 januárjában ismertem meg, amikor a cégünk indult. Korábban is hallottam róla, de a termékcsalád ekkor került fókuszba az életemben. A másik fontos dolog, hogy gyermekem vashiányos, számára nagyon fontos a minőségi vaspótlás. Így történt, hogy a háztartásunkból soha nem hiányozhat a Dr. Steinberger Bio Kinderglück, vassal dúsított gyümölcsital. Természetesen fontos megemlítenem azt is, hogy vásárlóink a cég indulásakor azonnal keresni kezdték a Dr. Steinberger termékeket. Üzletpolitikánk részét képezi, hogy a vásárlókat folyamatosan minőségi termékekkel tudjuk kiszolgálni, így a teljes portfólió megtalálható nálunk. (Terra Herba Egészségbolt és a www.boresegeszsegbolt.hu  üzletek).

Hogyan fogadják vásárlóid a Dr. Steinberger leveket?

Aki ismeri a termékeket és fogyasztotta már a leveket, esetleg tájékozott a termékek minőségét illetően, nagyon szereti, és visszatérő vásárló. Hiába, hogy az ára magasabb, mint a szokásos gyümölcsös italoké, de az értéke is több. Így információra és pontos tájékoztatásra vágynak a vásárlók, amit mi is igyekszünk biztosítani. Ezért is örültem a nyereménynek különösen, - tudtam, hogy még többet tudhatok majd meg e csodás italokról, így még több információval láthatom majd el vásárlóimat.

Mely leveket fogyasztja nálatok a család?

Bio Kinderglück vassal, Ananészlé, Bio Zöldbúzafű koktél az abszolút kedvenceink. E mellett a Dr. Steinberger 5 napos Fitness Programot is több alkalommal végigcsináltam már. A személyes talpasztalatom, hogy nehéz beosztanom egész napra ezeket az italokat, olyan finomak. Legszívesebben még egy üveggel meginnék belőlük minden nap! Az 5 nap amúgy gyorsan eltelik, kellemesen átvészelhető, egyáltalán nem megerőltető és nincs benne koplalás. Jó , hogy ilyen változatosan vannak összeállítva az italok, mert továbbgördít a mélypontokon a változatosság.

ÚTIBESZÁMOLÓ

Nem találok szavakat, melyek igazán leírják az utazást és az élményeinket – lelkendezik Lovonyák Adrienn, a Dr. Steinberger 20 éves jubileumi ünnepsége fődíjának nyertese. A nyertes 3 napra a Dr. Steinberger levek Anyacégének vendége volt Németországban.

Adrienn webáruházában és üzletében is forgalmazza a Dr. Steinberger leveket. Cége 2014-ben indult, ekkor került közel a levekhez. A Terra Herba Egészségbolt és a www.boresegeszsegbolt.hu  üzletek tulajdonosaként megtisztelőnek érezte ezt a lehetőséget, melynek nem csak szakmailag, de magánemberként is nyitottan vágott neki.

Fantasztikus érzés volt, hogy bepillantást nyerhettem a cég életébe, történetébe, láthattam a gyártósort és találkozhattam a cégvezetővel is. A fogadtatás, a vendéglátás, az egész utazás fantasztikus élmény volt. Az utazás 2 személyre szólt, így a kisfiamat is magammal vihettem, aki még inkább élvezte az egész kirándulást, azt, hogy láthattuk a medencéket a préselőket, és bejártuk az üzem területét, videofilmet nézhettünk a gyártás folyamatáról.

Az utazás váratlan élménye volt, hogy a hazai forgalmazó cég tulajdonosa, Bánáti Mária személyesen kísért el bennünket. Személyében fantasztikus embert, csodálatos, életerős nőt, példaértékű, inspiráló személyiséget ismerhettünk meg, aki korát meghazudtoló dinamizmussal varázsolt el bennünket. Szeretnék köszönetet mondani az egész Dr. Steinberger csapatnak – életre szóló élményt okoztak nekem és a kisfiamnak is.  Külön megköszönöm Weishaupt Péternek, az Anyacég kereskedelmi vezetőjének a fogadtatást, a személyes támogatást, ami nagyon megtisztelő volt.