Életerő a családnak

A gondos nő a párjára is odafigyel. Az öröm forrásaira hívja fel a férfi figyelmét. Gondoskodik az otthon melegéről, a finom, mégis egészséges étkekről és a szerelem lángját is fenntartja. Hogyan képes mindezt egyszerre megcsinálni? Valójában saját női elhivatottságából eredő forrásait használja. A női gyengédség, a szerelemre való képesség, a gondoskodás lélekmelengető energiái mind ott kavarognak benne. Képes arra, hogy egyszerre mozgassa a magánéleti energiáit a munkával járó kötelesség erőivel. Talán éppen ettől olyan teljes a női lét. 

 

A Gojilé valóban élet elixír

 

A vadon termő goji bogyó préselt leve különleges ízű, csodás tartalmú nedű. A goji bogyót Észak-Ázsia térségében régóta fogyasztják. Erős antioxidáns, erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedést és van még egy kellemes tulajdonsága. Vágyfokozóként is számon tartják. Érdemes az étrendbe beiktatni, mert az egészség megőrzése a férfiak számára is elengedhetetlen a teljes élethez. Nagy mennyiségben tartalmaz Béta-karotint, amely nélkülözhetetlen az egészséghez. Immunerősítő hatása közismert. Szívvédő hatásúnak tartják. Felnőtt kori diabétesz ellen is alkalmazzák. Ha megfelelő életenergiával rendelkezünk, sokkal hatékonyabban oldjuk meg a feladatainkat és nagyobb elánnal élhetjük meg az élet adta szépségeket.

 

Afrodiziákum az étrendben

 

Amióta világ a világ, a férfiak és nők egymás iránti vonzalmát afrodiziákumokkal is segítik. A természetes afrodiziákumok előnye, hogy a szervezetnek nem csupán vitalitás szempontjából adnak plusz energiát, hanem az egészséghez nélkülözhetetlen vitamin és ásványi anyagokat is tartalmazzák. A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs. Tápértékét már az ősi kultúrák is felismerték és széles körben alkalmazták. Kálium, B5 és C-vitamin forrás, valamint flavonoidokban gazdag gyümölcs. Antioxidáns képessége sokszorosa a vörösborhoz, zöldteához képest. Egyes kutatások szerint csökkentheti az érelmeszesedés veszélyét. Emellett bizonyítottan vírus és baktériumölő hatású. 

 

A gránátalmát szupergyümölcsként tartják számon. Növényi ösztrogén tartalma miatt hölgyek is szívesen fogyasztják, mert a magjai szabályozzák a hormonháztartást és gyulladáscsökkentő hatásúak.  Számos egészségvédő tulajdonsága mellett igazi afrodiziákum. A gránátalma egyéb anyagoktól mentes préselt levét a napi étrendbe illesztve egyszerre gondoskodhatunk az egészségünkről és a szerelmünkről.  

https://csakanoknekmagazin.hu/magazin/eletmod/eletero-a-csaladnak