Nem biztos, hogy előre gondolunk a télre, inkább élvezzük a napsütést, és ez így van rendjén. Szervezetünk azonban készülődik a mélyben. Könnyen segíthetjük, ha vitamindús, antioxidáns levekkel töltjük fel, hogy hozzáférjen a szükséges tápanyagokhoz, melyekből téli önmagát építi...

BIO FEKETÁFONYA NEKTÁR

A Feketeáfonya Nektár alapanyaga ökológiailag ellenőrzött erdőben vadon termő gyümölcs. Különlegesen finom ízét a nektár kortyonkénti lassú fogyasztásával élvezheti. Biológiailag termesztett nyers nádcukorral édesítik.

Az éleslátás gyümölcse

Élesebb látás, egészséges szem + antioxidáns egészség = FEKETE ÁFONYA

A története a 2. világháborúig nyúlik vissza. A pilóták számára az életbenmaradás volt a tét. Ők figyelték meg, hogy amikor használják, biztosabb a látásuk. Így került sor a kis gyümölcsök tudományos vizsgálatára a későbbiek folyamán. Időközben fény derült arra is, hogy karotinoidok és antioxidánsok kompozíciója által javul a látásunk, ha rendszeresen fogyasztjuk e gyümölcsöket. Még hatékonyabb, ha frissen facsart levét isszuk, annak minden jótékony hatásával, hiszen így töményebben kapjuk az információt és az építő tápanyagokat. 

Az éleslátásunkra nem utolsósorban ma különösen szükségünk van. Sokat ülünk gép előtt, nem csak a munkánk, de a szórakozásra töltött időnk során is. 

Fanyar ízvilág, erőteljes hurutoldó hatás

A fekete áfonya jellegzetes fanyar íze nem mindenki kedvence. Az áfonyák jellemző ízvilága mögött erőteljes hatás rejtőzik. Festékanyagai az antioxidánsok, amelyeknek védő hatásuk van krónikus betegségekkel szemben. A gyümölcsök hatása figyelemre méltó az emésztőszervek támogatásában is. Minden hurutos megbetegedés esetén számíthatunk támogatására. Ha visszatérő tünetekkel küzdünk, vagy krónikus állapotba kerültünk, a gyógyszeres kezelést is remekül támogatja a fekete áfonya természetes hatása. Szervezetünk megerősödik, és könnyebben regenerálódik. 

Vitaminok+ ásványi anyagok = erőteljes feltöltődés

Legyen szó bármely tünetről, betegségről vagy fáradtásról, a szervezetet regenerálni, táplálni és erősíteni kell. Mindebben számíthatunk az áfonya-erőre. Fontos kiemelni, hogy tudományosan is elfogadott szer látószervünk különféle betegségeire. A-vitamin tartalma révén a farkasvakság gyógyítására szolgáló gyógyszer alapanyaga. Népgyógyászati megfigyelések szerint baktériumölő hatással is bír.