Dr. Steinberger nyár
Hozd a legjobb formád!

Mit jelent a legjobb formádat hozni?
Csinosan, egészségesen, vitálisan állni a nyár küszöbén és nézni az élmények elé amit a nyár tartogat. Eddig felkészülhettél, utánaolvashattál, tanácsot kérhettél, elképzelhetted... Most cselekedned kell. No de nem is olyan könnyű az. Mit kell tennem, hogy végre igazi nyaram legyen?

Ne torpanj meg. A nyár nem szalad el előled. Semmihez nincs még késő, készíts egy haditervet. És a Dr. Steinbergerre egész évben számíthatsz, nyáron sem hagy cserben. Lehetsz csinos, karcsú, és nem kell hogy a bőröd 10 évet öregedjen amikor végre élvezheted a napsütést.

Miben segítenek neked ezek a levek nyáron?

Dr. Steinberger Búzafű Kokél

1. Először is letenni az egész év terheit.
Tarthatsz 3-5 nap tehermentesítő napokat és máris érzed, hogy tettél valamit magadért. Könnyebb leszel, szebb bőrrel, több önbizalommal állsz a nyár elé. Tarthatsz néhány nap Dr. Steinberger Búzafűlé kúrát.


Dr. Steinberger Ananászlé

2. A Dr. Steinberger Ananászlé a nyár íze. Egzotikus, élvezetes, és vele könnyű karcsúsodni, hisz tele van vitaminokkal, e mellett tápláló is. Ha egész nap kortyolgatod, könnyebb napjaid lesznek, mert az étvágyad sem lesz olyan hatalmas mint máskor. Ha csak salátát, halat eszel hozzá, nem éhezel, mégis karcsúsodsz. Tarthatsz ananász heteket is, mindez önbizalmat ad, mert érzed a jó hatását és örömmel tölt majd el, hogy meg tudod csinálni.

Dr. Steinberger Sárgarépalé

3. Szeretnél szép bőrt, egyenletes barnulás nyárra? Mindenki erre vágyik, de neked több esélyed lesz rá, ha Dr. Steinberger Sárgarépalét iszogatsz. Fogyaszd kúraszerűen még a nyaralás megkezdése előtt. Egy hónap, vagy 6 hét sárgarépakúra mindenképp hasznos az egész szervezetednek. A bőröd meghálálja a törődést, sokkal jobban érzed majd magad a fürdőruhában.

Dr. Steinberger Antioxidánsok

4. Még valamire szükség van. Az antioxidánsok folyamatos jelenlétére nyáron. Ha nyár, akkor antioxidáns. Ezek azok a tápanyagok, melyek segítségével könnyen regenerálja a szervezeted a napfény okozta sérüléseket. Nem csak a bőrödet, de az egész szervezetet megterheli a túlzott napfény. Ilyenkor sok-sok antioxidáns belső jelenléte kell, hogy a szervezet tenni tudja a dolgát. A napvédelem mellett természetesen.

Csodás nyárkezdést, Dr. Steinbergerrel!