A Dr.Steinberger levekről érdemes annyit tudni, hogy nyersen préselt gyümölcsök és zöldségek levéből készülnek és nem tartalmaznak mesterséges anyagokat vagy színezéket. Ahogy tartósítószereket sem. Így már jöhetnek is az üvegek a kosaramba, hiszen rajongok az egészséges és természetes italokért.

Egy ideje azt az életstílust képviselem, hogy igenis érdemes odafigyelnünk magunkra és megfelelő tápanyagot bevinni a szervezetünkbe. Fontos, hogy ellássuk magunkat és a családunkat is, vitaminokkal. Mi lenne ha a szokásos kóla helyett most egy üveg répalevet tennénk az asztalra?! Hiszem és bízom benne, hogy gyorsan elfogyna, hiszen ezek a levek jótékony hatásuk mellett, isteni finomak is. Mindenki megtalálhatja számára a legkedvezőbbet, hiszen igen széles választékkal várnak minket. Az én személyes kedvencem az ananászlé és a savanyúkáposztalé de bátran tudom ajánlani a céklalevet és a répalevet is.

Hívd át a barátnődet és a reggeli kávé helyett, kezdjétek Dr. Steingberger itallal a napot és élvezzétek az egészséget és a jókedvet. A karcsú alakról nem beszélve, hiszen ezek az italok diéta alatt is segítenek, hogy a megfelelő vitaminokhoz jusson a szervezeted. Nézz szét jobban az oldalukon és ne félj kipróbálni illetve óvni az egészséget, a kezedben az irányítás!

 

https://fashioncapitalyou.com/2017/08/09/dr-steinberger-avagy-egeszseg/