BREUSS BÖJTÖLŐ

Egészségkúra mindenkinek!

BREUSS módszere lehetővé teszi azt, hogy az emésztőszervek megpihenjenek, és a szervezet a rendelkezésre álló energiáit a betegség legyőzésére fordíthassa. Lehetővé teszi, hogy létfontosságú mirigyeink ismét működni kezdjenek, a nyirok rendszer elakadt keringése ismét meginduljon. Ezalatt és ezután az életenergiák leküzdhetnek minden torzulást, elváltozást, amely a korábbi helytelen életmód következményeként létrejött.

A szervezet számára nyújtott nagyarányú segítség a speciális összeállítású ZÖLDSÉGLÉ keverék alkalmazásában rejlik.

BREUSS RUDOLF osztrák természetgyógyász kísérletezte ki a zöldséglevekből azt az arányt, amely a legtöbb gyógyíthatatlannak vélt betegségnél is tartós eredményt, teljes gyógyulást hoz, ha azt helyesen alkalmazzák. Segítségével a saját súlyos rákbetegségét is sikerült leküzdenie. Nagy előnye továbbá, hogy a teljes étkezési stop alatt biztosítja a kiválasztó szervek zavartalan működését.

A BREUSS-kúra elősegíti a szervezet gyors salakmentesítését, de megelőzésként is igen jó eredménnyel alkalmazható. Ezek a megelőző, regeneráló kúrák rövid böjtök formájában korunkban akkor is szükségesek időnként, ha az ember teljesen egészségesnek tudja magát. Egészséges embernél elegendő évente egy 4-3 napos kúra, illetve az életmódváltást megelőzően lefolytatott 10-12 napos böjt. Kisebb 3-5 napos kúrák alkalmazhatók az évszakváltásoknál is, de nem feltétlenül fontosak, ha az életmód megfelelő. Ezt a lékúrát eredményesen végezhetik el mindazok is, akik a modern betegségek valamelyikében szenvednek.

Alkohol és nikotin elvonókúrák esetén az egyéb módszerrel (pl. homeopátiával) kombinálva is kiváló hatású a BREUSS kúra. A kúrák időtartama a szükséglettől függően pl. egészségmegtartás esetén 3 nap, tavaszi tisztítókúránál 6-7 nap. Súlyosabb betegségek  esetén a kúrát csak tapasztalt természetgyógyász, vagy orvos előírásai szerint szabad folytatni. A maximális kúraidő 42 nap.

A BREUSS - zöldségek levei

Cékalé, ami a daganatok, vagy krónikus betegségek elleni küzdelemben is jelentős kiegészítő lé lehet, e mellett tartalmaz sárgarépát, amelynek magas a cukor és karotin tartalma, zellergumót - annak foszfortartalma miatt - és retket. Mialatt a zöldséglé kúra tart, rendkívül fontos, hogy a lebomlott anyagok ne maradjanak sokáig a testben, mert mérgezést okoznak. Ezért a kiválasztást béltisztítással és a vesék fokozott működtetésével kell elősegíteni. Erre szolgálnak a kúra alatt alkalmazott és nélkülözhetetlen tea kombinációk.

A BREUSS-kúra előnye, hogy teljes munkaképességgel végezhető. Sem a kúrát végző, sem a környezete nem veszi észre, mivel a kúra alatt a teljesítmény nem csökken, sőt növekszik. A környezetet nem szükséges tájékoztatni a kúráról, amíg az eredményt nem látja. Legyen a böjt a legbensőbb magánügyünk, úgy a legeredményesebb! Bio, vagy biodinamikus Breuss-lé terméket válasszunk, mely sok esetben megbízhatóbb, mint a hazai piacokon kapható bizonytalan termesztési módszerrel előállított alapanyagok. A fertőzöttség kizárása és a vegyszermentesség alapfeltétele a kúra eredményességének. Előnye a bio-boltoknak, hogy ott általában a teák is beszerezhetők.A teljes rákkúrához, amely 42 napos, 24 üveg Breuss-lé szükséges.

A kúra alatt gyógynövényteák fogyasztása is ajánlott.
Bővebben. http://www.kulcsazegeszseghez.hu/magyar/oldalak/kurak/