Kevesen tudják, hogy tisztító kúrára, léböjtre nemcsak néha, ötletszerűen, hanem negyedévente-félévente, tervszerű módon lenne szükségük. Ennyi idő alatt ugyanis az emberi szervezetben bőven felgyülemlik annyi káros anyag, amitől szükséges megszabadulni.

Amit az 5 napos fitnesz programtól kaphatunK:

felfrissít, megújít, karcsúsít
segít megszabadulni a salakanyagoktól, 
csökkenti a fáradékonságot, 
fittebbé tesz, energiát ad,
feltölt vitaminokkal és életerővel

A fitness program után csökken a fáradékonyság, a rossz hangulat, fittebbnek érezzük magunkat.

Tipp:

Az 5 napos programra készülj fel!

Bevezető napokkal

Testileg és lelkileg is érezd ünnepnek és készülj fel a böjti napokra.  A felkészülés nem a kúra része kinek-kinek saját belátására bízzuk. Így készülj fel, ha igényed van rá:

Az 5 napot megelőzően, legalább 2 napig már könnyen étkezzünk, csökkentsük a szokásos adagokat, sok gyümölcsöt, zöldséget fogasztva. Kerüljük a tésztafélét, hústermékeket, a zsíros, nehéz ételeket. Fogyasszunk sok nyers ételt és igyunk tudatosan legalább 3 liter gyógynövényteát naponta. 

5 napos Fitnesz Program

A programhoz a dobozban ajánlott fogyasztási sorrendben találhatók az üvegek. Az öt nap során naponta azt a levet fogyasszuk el, ami a programban a soron következő. A levet eloszthatjuk 3-4 egyenlő adagra a nap során, melyet a főétkezések időpontjában igyunk meg. E mellett ízlés szerint tisztított vizet, vagy gyógynövényteát bőségesen igyunk. Az egész napi folyadék mennyisége testsúlytól és testmagasságtól függően 3 - 4 liter legyen. Segíti a folyamatainkat, ha napi két-három alkalommal, tisztító, méregtelenítő teakeveréket is iszunk. Így könnyebben elkerülhető az eleinte jelentkező fejfájás, vagy gyengeség. 

Élvezd hosszan a Program hatását!

Tipp:

Az 5 napos Fitnesz Program után ne térjünk vissza nyomban a mértéktelen evés-iváshoz. Akárcsak a felvezető napokon eleinte nyers, zöldségekre, gyümölcsökre épülő étkezést részesítsünk előnyben, és ugyanúgy folytassuk még 2-3 napig a megemelt mennyiségű víz-, illetve teák fogyasztását. 

A Dr.Steinberger zöldség- és gyümölcslevek praktikus, friss, eredeti, bioaktív levekkel támogatja a böjti napokat.

Évszakváltáshoz, fáradtság, enerváltság esetén különösen ajánlott. Figyelem, csak egészségesen, illetve orvosunk, természetgyógyászunk támogatása mellett kezdjünk hosszabb böjtökbe.