Nyomasztó érzés egy kicsit a nyár végének közeledte. Ahogy a nappalok szemmel láthatóan rövidülnek, elsuhan fejünkben a gondolat, hogy véget fog érni a nyár. Hűvös szelek, nyirkos hideg, sötét nappalok és tornyosuló feladatok következnek.

 

Na azért ne fessünk ilyen sötét képet: az ősz is tartogat színes kalandokat, ha felkészülten várjuk! Mi kell ehhez? Feltöltődés, energia, vitalitás. Mikor máskor érjük el legjobb formánkat, ha nem nyáron? A nyár vége különösen dús az érett gyümölcsök, zamatos zöldségek kínálatában. Csak egy kis kreativitás kell még, némi elszántsághoz, és megújultan lépjük majd át az új évszak küszöbét. A Detox kúra segít a feltöltődésben, abban, hogy könnyűnek és energikusnak érezd magad a nyár végén. Egy üveg vitamindús direktlé, benne minden, ami támogat és energiát ad!

Jó döntés, ha Bio Detox vitamindús keveréket választjuk, mely csodás erejét a nyár utolsó pillanatáig csak nekünk tartogatja. Egy kis kreativitással fel is dobhatjuk, ízletes zöld levelekkel, - citromfűvel, mentával, narancskarikákkal - díszítve, egzotikusan finom és üde levet kapunk, mely a nap bármely szakában elfogyasztva előnyünkre válik. Élményekkel és ízekkel felvértezve csinosodunk, szépülünk és karcsúsodunk. A lényeg, hogy legyünk kitartóak.

DETOX KÚRA

Kúraszerű fogyasztás esetén kezdjük a napot egy pohár Bio Detox bioaktív direktlé keverékkel, és délelőtt csak gyógynövényteákat fogyasszunk mellé a kúra időtartama alatt. Ajánlott időtartam: 2 hét.

Tarthatunk néhány Detox napot is. Ekkor a dierktlé mellett csupán nyers gyümölcsöt, zöldséget fogyasszunk ízlés szerint. Jól rágjunk meg minden falatot. És ne feledkezzünk meg a napi 3-4 liter gyógynövényteáról, tisztított vízről sem. Ajánlott időtartam: 3 nap.

BIO DETOX direktlé

Hat értékes gyömölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minősgű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C-vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredtű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szervezetünk kiegyensúlyozott működését.

 

Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.