Választottunk 3 Dr. Steinberger levet a nyaraláshoz.

 

Hogy jobb formában, karcsúbb alakkal, szebb bőrrel térjünk haza, mint ahogy elmentünk nyaralni, ehhez már tudatosság is kell. A legtöbben azt hibázzák el a nyaralással kapcsolatban, hogy egyszerre, rövid idő alatt, mindent akarnak. Így a pihenésre szánt idő könnyen rémálommá változik. Előfordulnak kisebb rosszullétek, betegségek, leégés, emésztési nehézségek, a repertoár elég széles. Elég ezt egyszer megtapasztalni, hogy legközelebb már bölcsebben és felkészültebben induljunk útnak. 

Hogyan készítsük fel stresszhez szokott szervezetünket az igazi pihenésre?

Ha csak egy szóval válaszolhatok, akkor antioxidánsokkal. Ez a legfontosabb, az antioxidáns készletek feltöltése. Hogy amikor a napfény túlságosan megsüt, vagy amikor a környezeti viszonyok hirtelen változnak, legyen védekező erőnk, maradjon tartalékunk, amihez a szervezetünk nyúlni tud segítségért. Az irodában töltött év után meglehetősgen drámai változás a napfény, a szél, a víz, a sok mozgás, a sok új íz, az idegen baktériumok, az idegen csapvizek kihívásai. Ezek egyenként is megterhelők lehetnek, hát még így egyben!

Olyan levekel segíthetjük magunkat, melyek kívül-belül kellő támogatást tudnak nyújtani a nyaraláshoz. Nem csak a nyaralás napjaiban, már néhány héttel előtte is ajánlatos elkezdeni kúraszerű fogyasztásukat! Íme:

 

 

DETOX

Hat értékes gyömölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minősgű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C-vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredtű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szervezetünk kiegyensúlyozott működését. Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.

BIO SÁRGARÉPALÉ

Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

ANANÁSZLÉ
A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is.

Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott.