aszaltszilva-recept2.jpg

Hozzávalók 2 darab palacsinta töltelékhez:

  • 4-5 evőkanál túró
  • 4 darab aszaltszilva apró darabokra vágva
  • 50 ml Dr. Steinberger Aszaltszilva ital
  • 1/2 teáskanál méz
  • Egy csipet őrölt fahéj
  • Néhány csepp citromlé

Elkészítés:

Egy tálban alaposan összekeverjük az összes hozzávalót, hogy egy krémes állagot kapjunk. Töltsük palacsintába, és élvezettel fogyasszuk a végeredményt.

Tipp:

Nem árt észben tartani, hogy az aszaltszilva egy természetes, emésztést elősegítő hatással (=enyhe hashajtó hatású) rendelkezik. Nagyon jól alkalmazható székrekedéses panaszok esetén kicsiknél, nagyoknál, idősebb korosztályban is!

 

Egészségünkre!