Tudatosan egészséges, egészségesen tudatos.

Rólunk

dr-steinberger-gyartas.pngA Dr. Steinberger termékek 1997-ben kerültek forgalomba a magyarországi piacon, egy vállalkozó szellemű és az egészséges életmódot – már akkor is – fontosnak tartó házaspárnak köszönhetően.

A Dr. Steinberger termékek a német Rabenhorst anyacég által gyártott termékek. A cég több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik a gyümölcslé készítés, gyártás területén. A cég legfontosabb alapértékei a természetesség, a fenntarthatóság és a minőség. Ezek az értékek határozzák meg a cég mindennapos tevékenységének és működésének fókuszát.
További részletek ITT elérhetők.

Küldetésünk, hogy az egészség értékét mind egyéni, mind közösségi szinten támogassuk és szolgáljuk.

Büszkék vagyunk - kizárólagos magyarországi forgalmazóként -, hogy ezeket az értékeket és termékeket képviselhetjük hazánkban, és a Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglevek forgalmazásával hozzájárulhatunk az egészséges életmód fontosságának népszerűsítéséhez, az egészség természetes támogatásához.

Felbecsülhetetlen jelentősége van az egészség megőrzésében a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásnak, melynek jelentős részét a zöldségek és gyümölcsök képezik. A Dr. Steinberger termékek alapanyagát friss gyümölcsök és zöldségek alkotják, melyekből préseléses technológiával készülnek a magas minőségű levek, amelyek remekül beilleszthetőek az egészséges és változatos mindennapi táplálkozásba.