Vevőink véleménye a Dr. Steinberger termékekről:


Tisztelt Hajdú Péter úr!

Ezúton szeretném jelezni, hogy mennyire meg vagyok elégedve termékeikkel. Az ivó leveket korábban is fogyasztottam lé böjt kúrák miatt, de harmadik babánkat várva ismét emésztési problémáim lettek. Egy bio boltban ajánlották az aszalt szilva levet, melyet kissé kérkedve kezdtem el fogyasztani (éh gyomorra: must, lekvár, natúr joghurt, lenmag, búzacsíra olaj és hashajtók-melyek jó kis görcsöket okoztak, szóval nem sorolom tovább a listámat, de nem használtak).
Immár harmadik hónapja a napi reggeli 1 dl aszaltszilvalé minden nap megteszi hatását és hálával, köszönettel vagyok termékükért. Immár a 30. hétnél járok és a szülést követően is természetesen fogyasztani fogom ezt a számomra csodatevő levet.
Csak szerettem volna egy vásárlói és fogyasztói visszajelzést adni, egyben jelezni, hogy terhes nőknek jobban reklámozzák ezt a levet, mert sokaknak gondjuk van és én csak a környezetemben élő kismamáknak tudom ajánlani.
A pár hete kezdtük el a gyermekeknél a Kinder Glück – számomra új – ivólevet. Reggelente 1 pohárral fogyasztják, de folyton vita van, mert annyira ízlik nekik, hogy a szomjukat is ezzel akarják oltani, mintha csak egy dobozos gyümölcslé lenne.

További sikereket kívánok munkájukban és kérem jelezzék elégedettségemet az anya cég részére is amennyiben lehetséges.

Üdvözlettel és köszönettel:

M. Várkonyi Ágnes és családja

 

Tisztelt Cég!

Hálámat szeretném kifejezni Önöknek, mert óriási problémát sikerült megoldanunk egyik termékükkel.
2 éves kislányunknak akut húgyúti fertőzése lett, melyet több hónapig tartó antibiotikumos kezeléssel akartak kezelni. Feleségemmel elkezdtük olvasni a szakirodalmat és így találtuk meg a leírását a tőzegáfonyának vagy más néven cranberry-nek. Az Önök Dr.Steinberger Cranberry leve 2 hónapos kezelés után teljesen tünetmentessé tette kislányunkat. Rossz rá gondolni is, az antibiotikumok mellékhatásaira, de így szerencsénkre ezzel nem kell törődnünk. Mindenkinek ajánljuk, ha hasonló problémájuk lenne.


üdvözlettel: D.András informatikus

 

Tisztelt Dr.Steinberger!

Évek óta szenvedek nyári pollenallergiámmal és szakember létemre eddig semmivel sem sikerült enyhítenem a kellemetlen tüneteket. Idén /2012-ben/ májustól októberig elkezdtem fogyasztani a Dr.Steinberger Zöldbúzafű-koktélt minden nap. Spontán ötlet volt, habár sokat olvastam a „csodálatos” zöldbúzafűlé hatásairól, így azért volt benne némi tudatosság is. Az öt hónap alatt összesen 22 üveggel ittam meg, napi 1,5 dl-es adagokban, mindig reggel éhgyomorra. A kúra elején is éreztem már a jótékony hatást, de így utólag elmondhatom, hogy az utóbbi évek legkellemesebb nyarát tölthettem el, mert a kellemetlen tünetek majdnem teljesen eltűntek számomra. Azt nem állíthatom, hogy minden sorstársamnak ugyanígy használ a zöldbúzafűlé, mert nem vagyunk egyformák, de egy próbát mindenkinek megérhet, azt biztosan állíthatom.


üdvözlettel: M.né Ágnes gyógyszerész

 

Tisztelt Rivan-Nova Kft!


Kiskamasz gyermekem nem hajlandó megenni semmilyen gyümölcsöt és sajnos gyümölcsleveket is alig hajlandó fogyasztani. Tudjuk mennyire fontosak a friss gyümölcsökben megtalálható vitaminok. Nagyon el voltunk keseredve eddig, féltettük gyermekünket, hogy fejlődésére is negatívan fog hatni ez a rossz táplálkozás, míg egy barátunk ajánlotta a Dr.Steinberger Kinderglück vegyes gyümölcsitalát, melyet kimondottan gyermekeknek fejlesztettek ki, ami a nevéből is kiderül. Valóban egy szerencse ez a termék, mert napi 1-2 dl már nagyrészt pótolja egy gyermek számára a legtöbb vitamint és még magas a vas tartalma is.
Most az a gondunk, hogy elvegyük az üveget a gyerek elől, mert képes lenne egyszerre meginni az egészet, de az anyagilag igen megterhelő lenne számunkra. Minden szülőnek ajánlom, akinek hasonlók a problémái gyermekével.


üdvözlettel: H.Júlia óvónő

 

Tisztelt Cég!

Sok barátnőm megcsinálta már az Önök 5 napos programját, de be kell vallonom, én nagyon szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban, és motivációt se nagyon éreztem, hogy kipróbáljam. Az igazsághoz tartozik, hogy barátnőim, elsősorban a fogyás miatt kezdtek hozzá, ami eredményt is hozott náluk változóan 3-5 kg-ot, de én vékony vagyok, ezért nem láttam értelmét, hogy „szenvedtessem” magam. A húsvéti nagy kajálások után mégis úgy éreztem, most van itt az ideje a próbának. Nagy meglepetésemre könnyedén ment mind az öt nap, igaz betartottam a doboz hátulján olvasható ajánlásokat, és olyan „könnyűnek” éreztem magam az 5. nap után, amit korábban nem éreztem. Nem fogytam sokat, összesen csak 2 kg-t, ami két hét alatt vissza is jött, de közérzetem lett jobb és ettől éreztem magam könnyebbnek. Így elhatároztam, hogy kb. évente kétszer fogom ismételni ezt a kúrát. Azóta a munkahelyemen is több követőm akadt!


üdvözlettel: B.Eszter menedzser